Моя мамо, УКРАЇНО,
Ти - моя одна-єдина.
Сил й терпіння вже немає,
За тобою я страждаю...
Бачу уві сні ті дні,
Де гуляю у дворі,
А за руку бере ненька
Така ніжна і рідненька.
Плачу і кричу,борюся
Знаєш,мамо,не здаюся.
Та я все в житті віддам,
Щоб не програти ворогам.
Як ти мамо?я сумую...
І в уяві знов малюю
Лиш твій образ,нашу хату,
Передай привіт і татку...
Мамо,мамо,як так сталось?
Може,знов,чомусь,не склалось?
Безталанна УКРАЇНА,
Та вона моя, одна-єдина.
Обіцяю, не скорюсь я
І за тебе помолюся,
Щоб ти більше не ридала,
Не боялась й не чекала.
Скоро я вернусь додому,
Поцілую тебе знову,
Обійму так сильно-сильно.
Україно, будеш вільна!