клементина
нема в тобі
жодної літери
від мене
нема і кольору
жодного мого
вій білим пасмом
рости зеленавими прожилками
вкривайся голками
від реп'яхових суцвіть
клементина
всипала себе
білими гудзями
сама темна
в голові тумани
почавила ногами
вовчі ягоди
на спині
пташки земляної
аби ти була
клементина