Не відмовляйте тим, хто просить допомоги,
Кажіть лиш правду, хоч не в користь вам,
Цінуйте дружбу й в обіймах перемоги,
Не дайте волі в житті дурним словам.
Віддайте ближнім добра свого частину,
Його завжди залишиться в достатку,
Знайдіть в житті свою любов єдину,
Не ждіть віддачі з інших – змініть себе спочатку.