|
Єдиний, Вишній Отче, збережи
нам рідну землю – неньку Україну!
Дай мир і спокій для її душі
у розпачем охоплену годину.
Дай, Боже, нам відваги і снаги,
щоб перемогу мати у двобої.
Його нам нав’язали вороги.
Повстали у борні нові Герої!
Повстали у борні нові Герої!
Приспів:
Хай буде, Боже, все в твоїх руках!
Хай будуть нам щитом святі молитви,
які складають люди у думках
за Україну в духовній битві!
Хай Україна славиться в віках,
нехай ім’я її лунає в світі!
Хай буде, Боже, все в твоїх руках,
дай Україні щастя й довголіття!
Дай, Боже, волі, долі кращих днів.
Хай завжди буде чистим небо синє,
хай колоситься золотом полів
наш любий край, що зветься Україна.
Дай, Боже, віри, правди і добра,
які нам шлях освітять до спасіння,
нехай під сонцем зводиться Доба
братерства і духовного прозріння!
Братерства і духовного прозріння!
Приспів:
Хай буде, Боже, все в твоїх руках!
Хай будуть нам щитом святі молитви,
які складають люди у думках
за Україну в духовній битві!
Хай Україна славиться в віках,
нехай ім’я її лунає в світі!
Хай буде, Боже, все в твоїх руках,
дай Україні щастя й довголіття!
Хай буде, Боже, все в твоїх руках,
Дай Україні щастя й довголіття!
(вірш-переможець у конкурсі "Боже Великий Єдиний, нам Україну храни!", 1 місце, дякую композитору Володимиру Бондаренку за музичний супровід)
ID:
582810
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 21.05.2015 23:41:11
© дата внесення змiн: 18.10.2017 04:26:33
автор: natali.voly
Вкажіть причину вашої скарги
|