Погані думки лякають птахів,
Голубів, горобців, ворон і галок.
Думай правильно, думай без слів,
Листи дійдуть без адрес і марок.
Живи з птахами в одному ключі,
Май крила і свій особистий вирій.
Хочеш мовчати то просто мовчи,
Не думай погано. Люби.Будь щирим.