Це Наше з тобою літо!
Це Наші з тобою розмови!
У волоссі русявім квіти,
І кохання у кожнім слові.
Від дотику сонце ясне
Біжить апельсином по шкірі,
І м'ятою ніжно пахне,
Пробуджує теплі мрії.
Рука у руці назавжди,
І зорі на небі Наші.
Так добре і так прекрасно,
Розправити крила - й птахом
У небо розжарене, синє,
Над горами височенними,
У поле, зернистим світом,
Почувши слова священні!
Вдихнути поспіле літо,
Ввімкнути лиш нас з тобою.
Навколо все приглушити,
Й налитись душевним спокОєм.
Забути про все на світі,
Кохати тебе і літо.
Давай будем ми, як діти,
Які разом Червень зустріли.