А трясця цьому світу!
Хай буде тобі літо,
Хай буде тобі небо
Блакитне звідусіль!
Хай будуть в тебе очі
Вдивлятися навпроти,
І сипати все цукор, а іноді і сіль.
Хай будуть тобі друзі
Найкращі у окрузі,
Хай буде тобі річка леститися до ніг!
Хай буде червень, липень
І серпень радість сипле!
Хай літо веселкове приносить лише сміх!