У молитві складу ручки,
Я палитиму свічечки.
Спаси Боженьку, помилуй.
Дай моїй Вкраїні сили.
Божа Матінко , рідненька,
Ти до Боженьки близенько.
Хай війна піде додому.
Відбери з душеньки втому.
Господечку,я молюся
За татуся і матусю.
За сусіднього хлопчину...
На війні... А ще дитина...
Ще молюся, щоб стареньких
Поважали всі рідненькі.
Щоб навчились ми любити.
Тоді буде добре жити.
Щоби хліб всі поважали,
Щоби в хаті його мали.
Божа Матінко, молюся
Я тобі... Твоя Відуся...