Надежда Мартынова /Данчак/
УКРАЇНСЬКА МОВА
Українська мова, ти така чудова,
Два слова, пісня ллється нова,
У глибину, у душу проникає, а серце,
Чарівність , ніжність обгортає...
Ти не проста, божественна, свята,
Бо Богом нам дана - творити, жити.
На крилах думку піднімаєш до небес,
Своєю ніжністю, спонукаєш нас любити...
Слова із серця, з глибини душі,
В рядочок виростають, у стовпець,
І бризками сльози, алмазом - словом,
Грають, як чистою водою душу омивають ...
О, рідна мова, наснагу, силу ти даєш,
І міцність маєш, честь, порядність, “рацію”...
Словами ніжність, ласку віддаєш,
Народ об’єднуєш в єдину сильну націю...
16.11.09 р.
© Copyright: Надежда Мартынова Данчак, 2011
Свидетельство о публикации №111051001373
ID:
586939
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 12.06.2015 12:07:30
© дата внесення змiн: 12.06.2015 12:07:30
автор: nadegda
Вкажіть причину вашої скарги
|