Все сьогодні не так, як би нам хотілося.
Переповнений мозок тріщить від любого шороху,
Бо душа моя досить в житті зболілася.
Не кидай мені в бочку ще більше взривного пороху.
Не руйнуй,те,що було тобою колись сказане,
Я стомилась і хочу ,нарешті, від тебе спокою.
Не примушуй ,щоби розкидалась пустими фразами.
Досить з мене" кохання" із твого боку.
Йди собі. І живіть,як би вам хотілося.
Ти свій вибір зробив- я із цим змирилася.
Серце моє вже так зболілося!
І так добре і легко зробилося!
Дякую за все, що було...