Той проміжок часу, який всі ми маємо, найцінніше, що є у кожного з нас - життя, таке коротке, єдине. Іноді воно дарує нам прекрасні незабутні моменти, іноді змушує плакати. Не даремно кажуть "Пів світу сміється, пів світу плаче". Кожен з нас - творець свого теперішнього та майбутнього, всі наші вчинки мають не лише свої передумови, а й свої наслідки. І, безумовно, кожен сам вибере свій шлях. Головне, щоб було з ким пройти цей шлях. Адже людина здатна багато чого зробити в житті, досягти своїх мрій та бути по-справжньому щасливою, якщо є на кого покластися, є вірні друзі, кохана людина. Дружба і любов - великі цінності. А щоб вони завжди мали місце у житті, достатньо просто залишатися людиною.
З рештою, Сонце всім нам світить однаково ... Завжди ...