Сьогодні будем тільки ти і я,
Все інше неважливе,поки я з тобою.
Від тебе так приємно пахне ранньою весною,
Коли цвіте усе,цвіте моя душа.
Сьогодні день лиш ласки і любові,
Ми будемо купатися у ніжності словах.
Побачу світлий вогник у твоїх очах:
Бо так приємно покупатися у ніжнім слові.
Сьогодні все,неначе в перший раз:
Окутані теплом обійми,перший поцілунок.
Для мене ти - найкращий подарунок,
Що доля дарувала за весь час.
Сьогодні ти - моя єдина ціль на світі,
Сьогодні ти - одне моє бажання.
Бо ти подарував мені кохання,
Тепер з тобою в серці буду жити.