я відчував все те
що в цьому світі мало
нехай ми часто думаєм пройде
та у душі повний облом
коли болить а може і пече
ми відчуваєм все та дивимось доволі рідко в різні сторони життя
що ж цього мало щоб назвати —ти моя
тривожний дух у голові скрегочи лиш образу
настирливо чекає запит ти онлайн
і не важливо що малюнок це не казка
згадати б лиш слова що тобі обіцяв
у ніч розплати ти шукатимеш спокою
у літню ніч ніхто даремно не кречав
та ти візьми й сама напиши свою долю
візьми й забуть оте дурне гав-гав
а обміркуй чи дійсно я потрібен
чи це забута казка чи забутий в згадці я
ти недзвони якщо у голові ще досі вітер
ти недзвони коли забула моє імя
я памятав та роки пробачали
і некажу бувай а лиш чекаю на дзвінок
коли б згадати що у цьому світи ми втрачали
коли б згадати хто забув зробити цей потрібний крок