любити тебе мало а чому?
невже я мало доказав що стала ти життям
що я не їм ,не сплю —я не живу
невже ти та в якій я заблукав
любити тебе сильно а за що?
за всі образи ,ніж у спину
я лиш чекаю щоб збулось
маленьке чудо в яке вірю як дитина
любити тебе треба я й люблю
і не кажу що більше так не буду
та не потрібне ця любов у світі вже нікому
ти попросила йти а я лиш відійду
любити тебе сміло без згадок про сумне
без всіх образ а лиш в надії
щоб ти сказала лиш кохаю і тебе
до смерті разом .....це лиш мрія