пройдуть роки забудутся всі біди
і легко стане так щось на душі
минуле все оте промовить -чуєш звідки ти
кохання відповість я є в тобі
я є ті ночі що неспали поруч
і є журба і радісь яка поруч йшла
ти просто заховав й закрив замочок
а я там була- мучилась, жила
я завжди виходила о пів ночі
і в сон кидала спогади років
іди вже краще а в замін бери що хочеш
я не чекав такого й не просив
не в тім є суть що це тобі не треба
не в тім причина що іще болить
той спогад днів і почутття до неї
не гасли не кидали ні на мить
тобі здалось й фальшива гра думок
минали все її а бачили знайомство
тобі здалось що не дістанеш до зірок
а це було для тебе дуже просто
давай почнемо знову все і я її знайду
давай я доведу як сильно я кохаю
чекай.впусти і не роби оцю біду
вона на іншій стороні земного краю
у неї все гаразд і думка лиш про те
як обійнявши поруч некоханого сказати
забудь оте що з голови не йде
його я більше вже не буду мати
тоді чому якщо ми не разом
для чого біль щоб лиш в душі кохати
для чого мучиш й повертаєшся знов і знов
ще не настав ваш час ще треба почекати