На чистім листку напишу про кохання
Розкажу усім про свої почуття
Повір що у мене єдина й остання
Це ти-моя доля і моє життя.
Не вір тим хто заздрить і наклепи зводить
Бо їхня є ціль-це розлука для нас
Нехай ті слова нам не роблять погоди
Я буду кохати Тебе увесь час.
Неначе вперше Тобі знов освідчусь
І кожен день буду слова ці казати
Дивитимусь в твої знайомі очі
І буду взаємність у них шукати
Прошу лиш-не сердся за те що так часто
Цілую солодкі Твої я уста
Мені так потрібні ніжність і ласка
Крізь всі негаразди залишся моя.
Я хочу з Тобою життя все прожити
Дивитись як коси сивіють Твої
Вкривати поцілунками ніжне обличчя
Залишитись вірним єдиній Тобі
Роки непомітні коли ти кохаєш
Кохана людина чарівна завжди
І бачиш лиш те що бачити бажаєш
Тож я віддаю своє серце Тобі.