Вона мені казала багато чого приємного і солодкого,
Від слів її я мружив очі і готовий був слухати її вічно.
На те воно й любов.
На те і почуття до неї.
Готовий йти вперед, готовий я на все заради неї.
Стоїш такий чекаєш, мокнеш під дощем,
Немає тобі раю без неї та її проблем,
Що супроводжують її шлейфом загадковості.
Ти вчиш її, бажаєш довгих літ.
А потім одного разу розумієш, що все пройшло.
Тобі немає діла, тобі вже не цікаво
Не вабить запах тіла, не хочеш ти її.
Вона вже пустота, вона лиш оболонка,
Хай буде все як буде, а я піду шляхом,
Шляхом пригод і флірту
Й нехай здається знову, що прийшла любов.