Інтимна лірика скінчилась.
Немає більше гарних слів.
І ми такі як ті сусіди,
Не здатні поле поділить.
Немає щось!
Чогось немає!
Все зникло якось швидко.
В мить!
Дивлюсь на неї і не знаю,
Навіщо так старався жить?
Навіщо ми складали плани,
Навіщо мріяли разом?
Та тьфу на все й на тебе мила.
Задрала ти мене, - повір.
Не то що ти така погана.
Просто набридло все. І ти також. Повір.
Річ втім, що так! Все люди можуть.
Прожити разом цілий вік.
Та я не той хто прагне жить з тобою.
Я той хто прагне відчуттів.