До варіантів гімну
Ти безсмертна, Україно, нині та вовіки!
За життя твоє боролись твої славні діти.
Майорить блакитне небо над ланами з житом –
Заповіти мудрих предків – нам у мирі жити.
Рефрен:
Ми, шануючи минуле, творим сьогодення
Щоб пишалися нащадки України йменням.
Нас багато. Разом – сильні. Тож гуртуймось, брате!
Україна неподільна має процвітати.
Об’єднаємо зусилля праці та науки -
То майбутніх славних звершень добра запорука.
Ми привітні та гостинні, але хай ніколи
Не постукає у двері України ворог:
Ми зумієм захистити край від супостата,
Не дозволим Батьківщину на поталу дати.
Дуже вдало і символічно у Вашому варіанті гімну саме слова - "Ти безсмертна".Мені здається, і слово "браття" теж римувало б в достатній мірі. Пробачте, що втручаюсь. Голосую за Ваш текст.
ptaha відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
дякую Вам! маєте рацію, п.Вікторе, подумаю, може, й зміню