У саду, в моїм ріднім саду,
Там сховались і мрії мої, й сподівання,
Там живе мої перше кохання,
У саду, в моїм ріднім саду.
Все забуте знайду у саду,
Час наначе розтанув без жалю,
Ось я знову в дитинстві блукаю
У саду, в моїм ріднім саду.
Лиш в саду, в моїм ріднім саду,
Можу вільно без крил я літати,
Чудодійне повітря вдихати,
У саду, в моїм ріднім саду.
І коли у дороги я йду
Наче скарб біля серця несу
Все що так я до болю люблю
У саду, в моїм ріднім саду.