Наслідок поганої медицини - хвороби. Латентний період - до смерті. Ціна - одне життя. Ціна поганої освіти - дурість і нікчемність. Латентний період - до першого пострілу. Ціна - війна.
Методи покращання: лікареві - гроші і усмішки, вчителю - шоколадка і дуля в кишені. Результат: еміграція, лугандон і плюгава влада.