Я не хочу бути толерантною,
Хочу послати до бісу мораль!
Я не хочу лишатись примарою,
Хочу зняти із себе вуаль!
Я не хочу сірих буднів!
Я хочу кольрових свят!
Я не хочу просто стояти,
Я хочу йти й не дивитись назад!
Я не хочу читати книги,
Я просто хочу їх писати !
Я не хочу жити у мріях,
Я хочу їх реалізувати!
Я не хочу бути такою як всі,
Я хочу бути унікальною!
Я не хочу просто іти по життю,
Я хочу бути індивідуальною!