Спасибі, Господи, за день,
За сонце, дерево і квіти,
За річку, сад і цвіт вишень,
За те, що веселяться діти.
За хмари, небо голубе…
На зміну дня приходять ночі,
А я не бачила ніде,
Тепліших, аніж неньки очі.
Вона - мій охоронець тут,
За це, Мій Господи, вклоняюсь,
І хай пташки передадуть,
Що я їй щиро посміхаюсь.