Захоплені зашаблоненими рішеннями,
Ми кидаємо жереб останній.
І вмикаючи голосніше ритміку
Робимо вибір фатальний
Без книжок,а в руках з телефоном
Вирішуємо життєві проблеми.
І порушуючи закони і правила
Скачемо в буденні дилеми
Щодня подумки проклинаємо
Мудреців,що писали трактати
І знову сидимо до півп'ятої-
Інтернет не дає тихо спати.
Зранку кава і сигарети,
Спорт нікого не хвилює.
А якщо захочеш друзів мати
Гаманець й айфон тебе врятує!
Рідну мову завалили
Блоками із нецензурщини.
А самі пишаємось футболками
"Вірні українолюби!!!"
Та гори вогнем проклятим ,21 століття,
Вам ми до середньовіччя повертатись
Шить взуття й зберать насіння!!!!
4.09.2015р
Gonna hurts