Відчуваєш?
Закрий очі сполохані.
Хай торкнеться до губ твоїх світло.
Всі навколо зігріті, закохані,
В кожнім третім душа пахне-квітне.
Відчуваєш?
До пальців подряпаних
Наближається вітер розніжений.
Всі слова, що даремно присвячені,
Відійшли з холодами у вічність.
Відчуваєш?
Легені наповнені
Вперше справжнім солодким повітрям.
Затихає дар зайвого мовлення
І відходить усе непотрібне.
Відчуваєш?
До вух шелест лине
Голих віт, обморожених ранком.
І мурахами лізе по спині
Кожен крок так лоскотно і п'янко.
Відчуваєш?
У волоссі хворілім заплутались
Почуття незбагненного світу,
Давай спробуєм осягнути
І за межі його полетіти.