1.У двері знов постукала весна
А Ти,як завжди,юна молода
Спішиш її впустити у наш дім
Хоча,нема нічого поганого в тім.
Тобі віддам усі свої пісні
Ти моє щастя,радість у житті
Ти мій маленький рай на цій землі
І більше нічого не потрібно мені.
2.Кохана,знай що,де б Ти не була
Ти завжди поруч рідна і близька
У мому серці Ти лише одна
Як добре,що прийшла до нас весна.
У домі нашім сум і тишина,
Коли Тебе у ньому нема
Не чути Твій дзвінкий і ніжний сміх
Неначе промінь світла для всіх.
3.Ти так наївна,наче немовля
І віриш що,просте,легке життя
Я так хотів,що б залишилась Ти
В обіймах моїх поруч назавжди.
Та знов Тебе кітак підносить ввись,
А я благаю:швидше повернись
І радість,щастя зігріва мене
Бо Ти сказала:я люблю Тебe.
4.Готовий я любов цю берегти
Лиш не забуть про неї,прошу,Ти
Вона нам сили додає в житті
I вірю я що,буде так завжди.
Безмежна радість від Твого тепла
Ти лиш залишся тою,що була
Нехай міняється навколо світ
А Ми одні є не такі як всі.