я-спогад
сподівань гадюччя
синхронність звершень хай не поруйнує
між нами Всесвіт збувся
незабутньо
так як ні з ким та й певно як ніколи
впускаю в миску часу із свічками
там лебеді поріднених сердець
у вільному падінні віднаходжу
плече затишне
серце золоте...