Моя державо! Рідна Україна!
Ти в пам’яті моїй є назавжди
Твої гаї, ліси й та полонина,
І річка та текуча і степи
Але зберігся у душі моїй навічно,
Той закуток, де є моє село
Там небосхил прозорий і одвічне,
Душевне й любе батьківське тепло
Там золоті поля й прозора річка,
Там рушники барвисті й сорочки,
Там у дівчат червона в косах стрічка
І викохані потом колоски
Моє село! Вклонюсь перед тобою,
Тут провела я кращі всі свої роки,
Твій образ мандруватиме зі мною
Я славлю Минівку, на всі віки!