Дівчина з зеленими очима
Загадка, яку не розгадаєш.
З усіма відверта, максимально щира
Іншу ти таку не відшукаєш.
З тих хто слухає і хоче чути,
Не втече і не відвернеться ніколи,
Просто так не дасть себе забути
Не кида на вітер голосні промови.
Вмить сумна чи вмить весела
Найщиріше вірить в Бога,
А душа її неначе кришталева,
Зрозуміє іншого з пів слова.
Серце має розміром з Канаду
Вірить в інших більше аніж в себе,
Не брехатиме, а скаже правду,
Іноді буває дико вредна.
Кожен має свої таракани,
Але в неї ці створіння особливі,
Через них вона до всього ще й романтик,
Але ще крім того вона сильна.
З всього в світі не потерпить наглість
Деяких людей не переносить,
Кожного на місце вперто ставить,
Має трішки гіркуватий досвід.
Любить тільки довго й до нестями,
І цінує в людях їхню справжність,
І підтримкою завжди зарадить
Зі сміливістю прийме невдачі.
Дівчина з зеленими очима
Справді заслуговує на щастя,
Просто не зустріла ще людину
Із якою все повинно вдатись.
Для Ірини :)
28.03.15