Вже і сутінки згустились,
Тіні довшими стають,
Всі дерева зажурились,
Бо вже заморозки йдуть.
Приспів:
Грудень Києвом крокує,
Снігом місто застела,
А "Майдан" людьми вирує,
Не страшна йому зима.
Хуртовину сніг долають,
Якщо дощ,то лише сміх,
Трудності нас всіх єднають,
Наймолодших та старих.
Приспів:
ГРУДЕНЬ Києвом крокує,
Снігом місто застела,
А "Майдан"людьми вирує,
Не страшна йому зима.
Знову сутінки згустились,
Стало темно над Дніпром,
На "Майдані" забарились,
Бо воюєм з Януком,
Приспів:
Грудень Києвом крокує,
Снігом місто застела,
А "Майдан" людьми виреє,
Не страшна йому зима.
Подолали перешкоди,
Подолали беркутню,
Засіяло сонце знову,
Україну я люблю.
Приспів:
Грудень Києвом крокує,
Снігом місто застела,
А "Майдан" людьми вирує,
Не страшна йому зима.
Автор:Зінаїда Голуб