Тобі рідненька матусю в день 50 річного ювілею
Ти народила нас дівчат,
Маленьких,ніжніх рівно п'ять,
І материнська та медаль,
Нам світить скрізь життєву даль.
Приспів:
Матусю рідна,дорога!
Ти море щастя і добра,
Пишаюсь я Тобою люба,
Ластівко моя !
Встигала сіять, жито жать,
І нас на ноги підіймать,
Бо батько був десь на війні,
В чужій далекій стороні.
Приспів:
Матусю рідна, дорога !
Ти море щастя і добра,
Пішаюсь я Тобою люба,
Ластівко моя !
Ти вміла горе подолать,
Нікого з нас не турбувать,
Сльозу змахнувши в перед сні,
Співала тихо нам пісні.
Приспів:
Матусю рідна дорога !
Ти море щастя і добра,
Пишаюсь я Тобою люба,
Ластівко моя !
Автор:Зінаїда Голуб