Зайці - це швидкі тварини
І їдять лише рослини.
Люблять моркву та капусту їсти,
Й восени дерева гризти.
Зайчиха народжує
Не один раз на рік.
Бо будь-який заєць
Їй чоловік.
А самці, ті завжди б'ються
Всюди між собою.
Це вони так ділять самку
Під час свого бою.
Далі зайченята ростуть
Зовсім самі (уже самі).
Та і їсти вже попросять
У іншої мами.
Будь-яка зайчиха
Їх знову нагодує.
Ну, а потім далі
Вона подорожує.
На зайців полюють хижаки:
Орли, лисиці та вовки.