Привіт, мій милий, рідний друг,
З тобою хочу я поговорити,
Про вже надмірну кількість чорних смуг,
Які старанно треба обходити.
Про біль, що серце розіб'є,
Про всі розчарування і про втрати,
В житті насправді все мине,
Просто старайся ти надії не втрачати.
Не бійся йти туди куди веде
Тебе твоє мрійливе серце,
І пам'ятай, що лиш воно одне
Знаходить шлях до височин далеких.
Не бійся, друг мій, просто йди,
Прямуй вперед поважним кроком,
Терпінням запасись і досягнеш мети,
Відродишся неначе фенікс з попелу...
11/11/15