Це війна, мій хлопчику, війна,
Протистояння злоби, лютих нравів,
Не скоро ще закінчиться вона
Між тими, хто боровся і хто зрадив.
Це сильний біль, і це жорстокий гнів,
Тут вже не дипломатії принади,
Лише атаки пострілів і слів
Між тими, хто боровся і хто зрадив.
Це війна, дитинонько, війна,
І вже давно на нас була засада,
Нерівний бій, тут Бог і Сатана,
Між тими, хто боровся і хто зрадив.
Розпечена земля, кривавий слід,
Народ вмирає, веселиться влада,
Палає у вогні розбитий Схід,
Між тими, хто боровся і хто зрадив.
Це війна, ріднесенький, війна,
І вже нікому тут нема пощади.
Коли ж проклята скінчиться вона
Між тими, хто боровся і хто зрадив?
04. 11. 2015