Їж до болю, до крику, до крові мене -
гострі нігті царапають спину,
і за шию мій зашморг тримає тебе,
дереш шкіру немов з апельсина.
П'яній і шаленій, пий мою кров гарячу,
з гвоздикою, корицею і перцем,
звільню натуру я твою звірячу,
зуби не поламай, як будеш їсти серце.