Стала тоншою захисна оболонка
Навколо душі моєї мого серця
Як стрибок в льодяну ополонку
Як дивитись в розбите дзеркальце
Ти не знаєш яка я змучена
Кожен раз повернувшись у будні
Заховати свій смуток змушена
Грати ролі непотрібні і нудні
Хто тобі я – не жона не коханка
Чи кохана чи просто потрібна
Кожен раз забуваю до ранку
те що з вечора скажеш – не гідна
Що болючіше – неправда чи зрада?
Радість змішана з виною і болем
Я втоплю смуток свій в денних справах
Ти свій смуток заллєш алкоголем
Я не знаю і знаю водночас
Чи кохаєш мене чи ходиш до іншої
Перед тим як бруднити колодязь
Пригадай обіцянку не робити це більше