Скажи
коли я зніматиму маску терпіння
буде боляче або ні?
Чому мені осінь як павутиння
Чому мої думки в вогні?
І ніде сховатись від спраглої спеки
Не вірю немає мети
Усюди є сумніву небезпека
Мені просто нікуди йти
Скажи
Де стіна я хочу сховатись
Від страху почути брехню
Чи може не треба мені правди знати
А я вперто йду до вогню
Коли я скидатиму свою залежність
Чи зійде рух болю з лиця?
Подай мені руку відкинь цю не певність
Не дай мені вигоріти до кінця