Рідна мама сонце ,ненька,
ти найкраща, ти рідненька,
цi страждання ,печаль,муки,
і не легко ,
тінь розлуки,
так далеко,
твої руки,теплі,милі,материні.
і єдині.
Сумно стало ти хворієш,
через мене часто млієш,
деколи не розумієш,
хоч не знаєш,
право маєш,
покричати,
треба знати,
я змовчу,і добре знаю,
тебе часто ображаю,
змушую і сумувати,
пробачати,
маєш сина,
мамо, мамо ,ти єдина,
не погубиш,
В злу, негоду,
Даш мені ти допомогу,
Слава Богу,
за матусю,
i за неї я молюся..
ID:
628481
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 13.12.2015 22:04:42
© дата внесення змiн: 13.12.2015 22:13:09
автор: Душа ночі
Вкажіть причину вашої скарги
|