Маленький хлопчику, благаю, відпусти.
Забудь про те, що нас колись зв'язало.
То не була любов з твоєї сторони,
А лиш захоплення, яке тобі коханням здалось.
Маленький хлопчику,які ж лукаві ті слова,
Що говорив мені ти з ранку аж до ночі.
Скажи мені, благаю, лиш скажи,
Не соромно тепер дивитись мені в очі?
Так солодко і ніжно ти співав мені пісні.
Вони в душі зробили мені рану.
І ті мелодії живуть десь в голові,
Від них йде запах полину і дурноп'яну.
Маленький хлопчику, ти змінишся колись.
Як закохаєшся в чиїсь холодні очі.
Та я тебе прошу лиш не журись,
Як від брехні тебе задушить туга серед ночі.