Мої квіти сухі і тьмяні,
Моє небо темне і мокре,
Мої руки недоторканні
Їх вкотре вже колять голки.
Мої губи гарячі червоні,
Потріскали, зсохлись - вже звично.
Руки постійно холодні,
Традиційно бліде обличчя.
Слова мої бездиханні,
Бо поети вмирають тихо.
Я залишу тобі кохання,
Бо кому ще потрібні крихти.
12.11.2015