Так тепло в холоді тепер
Від ковдри чи від тебе, мила?
Мила, де ти, коли крізь терен
Мені іти уже не сила?
Де ти, коли один я?
Де ти, коли вона
Без стуку лізе в душу,
Холодна, темна і слизька.
Гарячий чай, а може кава
Обпалює мої вуста.
Ти ж не одна, моя кохана?
Я ж знаю, що ти і не сумна.
Я ж знаю, що тебе немає.
Ти ж вигадка моя, нажаль...
Моя прекрасна ніжна панна.
Цілую. Люблю. Забуваю час.
Так часто з тобою наодинці з собою.
(Тебе ж немає.) Моя фантазія - печальна кара.
Під ковдрою із чашкою я замерзаю.
Де ж ти? Де ж ти, моя кохана?...