Він її любив і хотів дізнатися правду.
«Ти любиш мене»? – в неї спитав він.
Вона мовчала.
В мовчанні ховалися звуки:
«Я не люблю тебе» –
Чітко серце вистукувало.
Він відповів: «Я не ображатимусь.
Все зрозуміло. Не було нічого вважатиму».
Вона сказала: «Не буду гніватись тоже,
Якщо після цього ми бути разом не зможемо».
У відповідь чула тільки мовчання.
«Я все зрозуміла» – були її слова прощальні.
Він мовчав.
В мовчанні ховалися звуки:
«Я люблю тебе» –
Серце його вистукувало.