Не смій ніколи зазіхати на мою свободу...
Не смій захопленням моїм покласти край.
У мою течію не став свою ти перешкоду,
Й привласнити мене не смій,запам'ятай !
В ту клітку що приготував для мене
Постав всі докори,вимоги і пусті слова,
І не забудь своє очікування незбагненне,
Замкни, й навмисне загуби ключа...