Мій далекий-близький ніхто,
Я про тебе нічого не знаю,
І ти наче ілюзія! Хто ти? Ну хто?
Відгукнися, бо я ще чекаю...
Невідомий мій, рідний-чужий,
Я тут сидцем сиджу як в в'язниці,
Ну скажи мені! Хто ж ти такий,
Що болиш мені в грудях так сильно?
Мій безликий, але чарівний,
Я з тобою говорю ночами,
Діалог наш, як завжди німий,
Але мої лікує він рани...
Мовчазний мій, але все ж ніхто,
Я ж тебе так довго чекала,
І я завжди питала: - Хто ти? Ну хто?
Хоч і відповідь давно знала...
14.11.14