Третій день не хочу їсти
Третій день не можу спати
Крутить наче чорт у місті
Треба рани зализати
Чув вночі мене ще звала
Я все місця не знаходив
Поміж нами гора стала
Із цеглин, що ґазда зводив
В сварку вліз я позавчора
З Чорним ми зійшлись на славу
Пазурам я дав простору
Прокусивши лапу праву
Але й він не з сіна шитий
Розідрав мені пів писка
Ось тепер лежу побитий
Сам один, та поряд миска
Ґазда ж вийти не пускає
Що робить, не дам я ради
Бо вона вже не чекає
З Чорним крутить серенади