Заблокував всі дороги до тебе
І зруйнував ти всі мости
Вже не добратися навіть словами
До божевільного твого прости
Я у тунелі де темно без тебе
Я заблукала між спалаху мрій
Може до тебе прийду я думками
Може вві сні зустрінемось ми
Любий пропадуть квіти багряні
І нерозстуляться хмари пітьми
Очі мої залишаться тьмяні
У безкінечному колі війни
Ти не руйнуй мою квітку надії
Ти не прощайся, не в силах піти
Ти поверни мою усмішку знову
Ти не дозволь мені більше піти