Відносини між людьми
Часто будні роблять більш темними,
Тож не будьмо «свиньми» -
Давайте будемо наполегливими!
У стосунках з коханими
Ми з часом стаємо «незрячими»,
Тож не будьмо поганими -
Давайте будемо більш терплячими!
У стосунках із друзями
Часто люди стають імпульсивними,
Тож не будьмо безглуздими -
Давайте будемо більш позитивними!
У роботі рутинній
Кожен встиг уже заморитися
Простіше сказати: «Хтось винний» -
Давайте будемо більш трудитися!
У щоденній турботі
Тож давайте не зупинятися,
Вдома з рідними, й на роботі -
Давайте будемо посміхатися!!!