Людську систему писав соціальний псих,
Система ця фатально губить молодих,
Вони і курять, й п'ють, й сини, і дочки,
Їм ліль підняти для роботи п'яту точку,
Ще з малих літ поганий соціум їх обгоотає,
Бандит і наокоман із підлітка такого виростає,
І виростають діти, і стають ніким,
Лиш думають: як добре було молодим,
А молодість свою вже не вернути,
Бо ліньки було в саморозвиток із головой пірнути,
А ті хто бачать ціль, і результату хочуть,
Ті не жаліються, а за для цього себе мучать,
Вони не досипають, болять руки, ноги,
Та це всьоголиш їх шляру пороги,
Кінозірки, спорцмени і атлети,
На небі не зірки їх, а комети,
Вони не просто світ наш прикрашають,
А й власний слід в історії лишають.