На вулиці пахне весною,
Я відчуваю її аромат.
І ніжність літає над головою,
Перемогли холода. Шах і мат.
Березень, квітень і травень.
Насолоджуйся ними. Живи!
І ніякі парфуми Армані
Не замінять запах весни.
Співай-но, співай, моє серце.
Природа, вмить оживай!
І кожною клітинкою тіла
Весною мене наповняй.