Я вирушаю в депо,
Тебе обіймаю теж.
Подумки. Наше па
Не перейшло тих меж,
Що ми собі позначили:
З пункту А в інший (Б).
Тепер вже не має значення,
Хто там кохає тебе…
Ледве відчутне тремтіння,
Нерви війною живуть…
З сьогодні нас двоє: тінь, я,
А ти – лиш в моїх дежавю…
Ще раз обійму – хоч подумки,
Дозволений трафік – ліміт…
Я думала, що не впораюсь,
Ти сам мені допоміг …